top of page

Vandaag: Samsung Unpacked 2024!

Samsung's Unpacked 2024 belooft een spannende gebeurtenis te worden voor tech-enthousiastelingen wereldwijd. Het evenement vindt plaats op woensdag 10 juli om 9 uur 's ochtends Eastern Time (15.00 uur in onze time-zone). Hieronder vind je alles wat je moet weten over hoe je het evenement kunt volgen en wat je kunt verwachten.



Hoe te Kijken

Samsung Unpacked 2024 zal live gestreamd worden op de officiële Samsung en YouTube-kanaal, zodat kijkers van over de hele wereld het evenement kunnen volgen vanaf hun smartphone, tablet of pc.



Wat te Verwachten


  • 1. Nieuwe Foldables: De grootste onthullingen zijn waarschijnlijk de Galaxy Z Flip 6 en Galaxy Z Fold 6. Deze nieuwe modellen beloven een slanker ontwerp en verbeterde hardware, inclusief de nieuwste Snapdragon 8 Gen 3-processor.

  • 2. Galaxy Ring: Samsung zal naar verwachting de Galaxy Ring introduceren, een nieuwe wearable die zich richt op gezondheid en fitnesstracking, wat een aanvulling vormt op Samsung's bestaande ecosysteem van draagbare technologie.


  • 3. Galaxy Watch 7 Serie: We kunnen ook de lancering van de Galaxy Watch 7-serie verwachten. Deze horloges krijgen waarschijnlijk verbeteringen op het gebied van batterijduur, gezondheidsfuncties en integratie met Samsung’s AI en ecosysteem. Er zijn geruchten over een premium variant, de Galaxy Watch Ultra, die mogelijk een rechthoekig ontwerp heeft met een digitale kroon in plaats van een roterende bezel.


  • 4. Galaxy Buds 3: Nieuwe draadloze oordopjes, de Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro, worden ook verwacht. Deze zullen waarschijnlijk verbeterde audiokwaliteit, ruisonderdrukking en langere batterijduur bieden.


  • 5. AI en Software Innovaties: Samsung zal naar verwachting ook updates aankondigen voor hun AI-projecten en software, waaronder verbeteringen in Galaxy AI en nieuwe functies in de One UI-interface.


  • 6. Prijsverhogingen: Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe modellen mogelijk $100 duurder zullen zijn dan hun voorgangers, hoewel dit pas bevestigd wordt tijdens het evenement.


Samsung heeft een reserveringsoptie geopend voor de nieuwe Galaxy-apparaten, wat je $50 instant Samsung-krediet en tot $1.500 aan besparing kan opleveren bij pre-order.

Het belooft een boeiend evenement te worden met tal van nieuwe onthullingen en verbeteringen aan Samsung's populaire productlijnen. Zorg ervoor dat je het live volgt om niets te missen!

11 views0 comments

Comments


bottom of page