top of page

Samsung Galaxy Unpacked 2024: Wat is er nieuw?

Vandaag vond het langverwachte Samsung Galaxy Unpacked-evenement plaats, waarbij verschillende nieuwe producten werden gepresenteerd. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aankondigingen.

Naast de Galaxy Z Fold 6 en Z Flip 6, nieuwe smart watches en earbuds werd ook de Galaxy Ring aangekondigd.


Samsung Galaxy Z Fold 6

De Galaxy Z Fold 6, het vlaggenschip onder de opvouwbare telefoons, heeft diverse verbeteringen ondergaan. Het apparaat beschikt over een verfijnd ontwerp, een nieuwe processor en uitgebreide AI-functionaliteiten. Deze innovaties zorgen voor een soepelere gebruikerservaring en betere prestaties.

  • Prijs: Vanaf €1.799


Samsung Galaxy Z Flip 6

De Galaxy Z Flip 6 biedt een verbeterd ontwerp met nieuwe kleuropties en een krachtige 50MP hoofdcamera. Deze compacte opvouwbare telefoon is ideaal voor wie stijl en functionaliteit wil combineren.

  • Prijs: Vanaf €999


Samsung Galaxy Watch 7

De Galaxy Watch 7 brengt diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Met meer AI-functies en een geavanceerd design biedt deze smartwatch een naadloze integratie met andere Galaxy-apparaten en een uitgebreide gezondheidsmonitoring.

  • Prijs: Vanaf €399


Samsung Galaxy Watch Ultra

De Galaxy Watch Ultra is een robuuste smartwatch, ontworpen voor buitenactiviteiten. Met tal van geavanceerde functies richt deze smartwatch zich op avonturiers en outdoorliefhebbers.

  • Prijs: Vanaf €799


Samsung Galaxy Ring

De langverwachte Galaxy Ring maakt zijn debuut met een focus op fitness en gezondheid. Deze slimme ring biedt uitgebreide trackingmogelijkheden en naadloze integratie met andere Samsung-apparaten.

  • Prijs: Wordt nog aangekondigdSamsung Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro

De nieuwe Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro bieden verbeterde ruisonderdrukking, live vertaalmogelijkheden en een superieure geluidskwaliteit. Deze draadloze oordopjes zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste audiotechnologie.

  • Prijs: Galaxy Buds 3 vanaf €149, Buds 3 Pro vanaf €199


Conclusie

Samsung heeft met de nieuwste onthullingen tijdens Galaxy Unpacked opnieuw laten zien dat het blijft innoveren op het gebied van opvouwbare technologie en wearables. Met een sterke nadruk op AI-verbeteringen biedt Samsung gebruikers een ongeëvenaarde ervaring.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page