top of page

SUSE Streeft naar Grotere Aanwezigheid in de AI-markt

In een poging om een groter deel van de AI-markt te veroveren, heeft SUSE Pilar Santamaria aangesteld als Vice President van AI. Met meer dan 25 jaar ervaring in technologie en leidinggevende functies bij onder andere Google, Dell, en Microsoft, brengt Santamaria een schat aan kennis mee naar SUSE. Haar aanstelling markeert een belangrijke stap in SUSE's strategie om AI-innovaties te versnellen en te integreren in hun open source oplossingen​.Santamaria zal leiding geven aan de ontwikkeling en uitvoering van SUSE's wereldwijde AI-strategie. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst, waaronder de introductie van Google's Vertex AI in de EMEA-regio. Haar expertise in AI, IoT, cybersecurity, en cloud computing zal cruciaal zijn voor SUSE's ambitie om AI te integreren in hun bestaande productlijnen en nieuwe markten te betreden​.


Tijdens SUSECON, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie in juni in Berlijn, zullen Santamaria en CEO Dirk-Peter van Leeuwen hun visie op AI presenteren. De focus zal liggen op hoe open source AI de toekomst vormgeeft en hoe SUSE voorop wil blijven lopen in deze snel evoluerende sector​.


Deze stappen van SUSE komen op een moment dat veel bedrijven hun AI-capaciteiten uitbreiden om concurrerend te blijven. Zo heeft Cisco recentelijk ook grote AI-innovaties en investeringen aangekondigd tijdens hun evenement, Cisco Live 2024, waar ze nieuwe AI-verrijkte netwerk- en beveiligingsoplossingen introduceerden​.


Met deze ontwikkelingen laat SUSE zien dat het serieus is over zijn rol in de AI-industrie en klaar is om innovatieve AI-oplossingen te leveren die bedrijven wereldwijd zullen transformeren.


Voor meer informatie over SUSE's AI-strategie en hun recente aankondigingen, kun je de volledige artikelen lezen op SUSE Newsroom en Cisco's aankondigingen​​.

1 view0 comments

Commentaires


bottom of page