top of page

LTX Studio: Revolutionaire AI-Video Generator

LTX Studio brengt videoproductie naar een hoger niveau met AI-gestuurde technologie. Met geavanceerde 3D-generatie, AI-verhaalvertelling en automatische bewerkingstools kun je verbluffende video's maken, ongeacht je ervaring. Het platform biedt flexibele betaalplannen gebaseerd op computing-seconden, zodat je betaalt naar gebruik. Maar er is ook een gratis plan.


The Morning After at Baars Media Radio, gemaakt in 20 minuten.


Dit heeft de potentie tot baanbrekend succes. Bovenstaande video heb ik met een free account gemaakt en mijn gezicht geplakt op een stock-acteur. Na 20 minuten had ik dit, niet perfect, maar je gaat best snel door je computing-minuten heen. Maar ach, voor 6 euro kan ik er 3 uur bij krijgen deze maand. Dus die blockbuster komt er een keer!


Abonnementen:

  1. Free: Gratis voor 1 uur computing per maand.

  2. Community: € 6 per maand voor 3 uur computing per maand.

  3. Standaard: € 40 per maand voor 8 uur computing per maand.

  4. Business: € 198 per maand voor 25 uur computing per maand.


De Community-prijs bevat een speciale korting voor de community. Alle abonnementen geven een licentie voor privégebruik. Alleen het Business abonnement geeft het recht om de video's commercieel te gebruiken.


Wil je er mee aan de slag? Voorlopig is er een wachtlijst, je kunt je aanmelden op de site van LTX Studio. Het duurde bij mij een week of drie.

5 views0 comments

Comments


bottom of page