top of page

De Air Fryer en het Scheerapparaat zijn Connected

Updated: Apr 25

Twee recente aankopen die mijn leven een stukje makkelijker (en leuker!) maken, wil ik graag met jullie delen: de Philips Airfryer en mijn Series 7000 Scheerapparaat van datzelfde merk. Beide apparaten komen met een handige app die de gebruikerservaring moet verbeteren.


Sheerapparaat: Perfect resultaat met gepersonaliseerde instellingen

Ook mijn scheerroutine is dankzij de Philips app een stuk prettiger geworden. De app analyseert je scheergedrag en geeft gepersonaliseerde instellingen om het beste resultaat te behalen. Zo kan ik kiezen voor een soepele, of juist voor een snelle, diepe scheerbeurt. De app houdt de status van de scheerkoppen bij en laat je weten wanneer het tijd is om ze te vervangen. Je kunt zelfs, tijdens het scheren, feedback krijgen en tips, als: "maak kleinere cirkels".
Airfryer: App vol recepten en kooktips

De Philips Airfryer is niet zomaar een frituurpan. Met de bijbehorende app heb je toegang tot een gigantische database met recepten. Van gezonde snacks tot complete maaltijden, er is voor ieder wat wils. De app begeleidt je stap voor stap door het kookproces, inclusief handige tips en trucs om de perfecte resultaten te behalen. Ik weet dat frikandellen 6 minuten op 200 graden moeten, maar het is handig als de App me helpt bij het instellen van andere gerechten.


Je kunt hem zelfs koppelen met een voice assistent. Dat is cool, maar niet heel praktisch. Ik moet die Airfryer nog steeds zelf vullen, en als ik er dan toch ben, kan ik hem net zo goed meteen even via de toetsen instellen. Maar ach... omdat het kan...


De audio kwaliteit laat te wensen over, maar dat ligt niet aan de techniek. De voice-assistant staat in de woonkamer, enkele meters van de keuken.


Interessante tijden

We leven in interessante tijden. Een Airfryer met een IP-adres. Hoe hebben we het toch al die jaren zonder gedaan?

7 views0 comments

댓글


bottom of page