top of page

Vandaag onthuld: GPT-4o

Tijdens Open AI's "Spring Update" Live Stream, heeft de A.I.-ontwikkelaar het nieuwe vlaggenschip "GPT-4o" onthuld.

De Livestream "Open AI Spring Update"


De nieuwe features die aangekondigd zijn:


Faster Response: In de demo werd duidelijk dat deze versie sneller reageert dan zijn voorgangers. Geen 3-seconden delay meer, maar direct antwoord.


Emotion: ChatGPT kan aan je foto zien, of aan je ademhaling horen, hoe je je emotioneel voelt. Het is nu ook mogelijk ChatGPT meer emotie te laten tonen, bijvoorbeeld in het vertellen van een verhaal.


Vision: Je kunt nu een gesprek voeren over een afbeelding. De mobiele app heeft camera-ondersteuning. Je kunt dus samen naar, bijvoorbeeld, een rekensom op papier kijken, en ChatGPT vragen je te helpen bij het oplossen daarvan.


Browse: Zorgt ervoor dat er real time op Internet gezocht kan worden in de conversaties. Mogelijk gaat dit in de toekomst de bekende zoekmachines deels vervangen.


Data Analysis: Interpreteert afbeeldingen van grafieken en andere visuele data en kan helpen met het analyseren daarvan.


API: Tenslotte werd een API aangekondigd. Ontwikkelaars kunnen GPT-4o integreren in hun applicaties.


Chat GPT ondersteunt nu 50 talen en is in zowel gratis als betaald beschikbaar. De komende weken komen de nieuwe features beschikbaar, in incremental releases.


De presentatie is hier terug te zien: https://openai.com/index/spring-update/4 views0 comments

Comments


bottom of page