top of page

Microsoft Copilot Upgrade

Microsoft heeft verbeteringen aangekondigd voor Copilot, hun AI-chatbot die codeert en ontwerpt. Dit omvat een krachtiger AI-model, een modernere interface en nieuwe beeldbewerkingsfuncties.

Sterkere AI

De kern van de upgrade is het nieuwe Deucalion-model. Dit model zou Copilot beter laten begrijpen wat je wil bereiken en relevantere suggesties aanbieden. Of je nu nieuwe code wil schrijven of bestaande code wil verbeteren, Deucalion staat voor je klaar.


Frisse look

Op esthetisch vlak heeft Copilot een make-over gekregen. De interface is nu gestroomlijnder en gebruiksvriendelijker, zodat je je kunt concentreren op je creatieve flow in plaats van te worstelen met de techniek.


Afbeeldingen verkleinen eindelijk default feature

Fotobewerking in Copilot verder uitgebreid. Pro-abonnees kunnen afbeeldingen verkleinen en opnieuw genereren. Dit is handig voor ontwerpers die met beperkte bestandsgroottes moeten werken of die een specifieke stijl willen toepassen.


Meer dan code

Naast code kan Copilot je nu ook helpen met designprojecten. Het kan bijvoorbeeld afbeeldingen genereren op basis van je beschrijvingen, wat een handige tool kan zijn voor ontwerpers, marketeers of iedereen die visuele content nodig heeft.


Deze verbeteringen tonen Microsofts toewijding aan het versterken van Copilot als een universele tool voor creatieve professionals. Of je nu codeert, ontwerpt of content maakt, Copilot kan je helpen sneller en efficiënter te werken.

2 views0 comments

Comments


bottom of page