top of page

Galaxy Unpacked 2024

Samsung had vandaag het jaarlijkse "Galaxy Unpacked" evenement en de nieuwe lijn van de top smartphones werd gepresenteerd. De Galaxy S24, de S24 Plus en de S24 Ultra zijn de drie nieuwe modellen die vanaf volgende week verkrijgbaar zijn (en vandaag als pre-order kunnen worden besteld).

Naast betere camera's was A.I. integratie een headline. We zien ook meer batterij-power en een grotere processor. Samsung werkte samen met Google voor features als "Circle Search" en "Live translate".


Circle Search laat je een cirkel tekenen over een willekeurige afbeelding, vervolgens laat Google de zoekresultaten over het omcirkelde object zien. Google helpt ook bij het live vertalen van je telefoongesprekken, in de standaard telefoon-app. Dat werkt met diverse talen, waaronder Nederlands en per contact kan hun moedertaal ingesteld worden, zodat je voortaan gewoon met je schoonmoeder in Japan kunt babbelen.


De verbeterde camera heeft ook een vernieuwde app. Hiermee kun je video's die met een regulier aantal frames per second (fps) zijn gefilmd, slow-motion maken. De A.I. maakt de beelden tussen de frames in. Dat zag er prima uit, in de demo. Maar dat was natuurlijk een demo ;)


Beter Gorilla Glass, betere batterij, vernieuwde bezzels... Het is een upgrade waard als je de nieuwe A.I. functies leuk vind en aan een nieuw toestel toe bent. Check ook even de aanbiedingen bij de diverse providers, er zijn kortingen beschikbaar voor extra geheugen (via een cash-back actie) en een gratis Galaxy Watch 6 bij aankoop van een nieuwe S24.

18 views0 comments

Comments


bottom of page