top of page
Image by Jeremy Bishop
DigiSprint.nl Logo
Digitaal Fit met deze Online Trainingen

-- DigiSpint.nl is in ontwikkeling. We verwachten medio juni online te zijn met de het volledige aanbod trainingen --

Iedereen die digitaal fit wil worden, of blijven, kan hier allerlei online trainingen vinden. Of u nu net begint, of uw kennis wil uitbreiden, hier vind u voor elk wat wils.

De basis-trainingen zijn hier gratis en vrijblijvend te volgen, inclusief het downloaden van cursusmateriaal. De basistrainingen zijn op instap-niveau en kunnen zowel door leerlingen vanaf groep 5 gevolgd worden, als door mensen die later in het leven hun digitale fitheid willen verbeteren.

Onze "Stap Verder" trainingen, gaan dieper in op de materie en bieden de mogelijkheid specialist of expert te worden op een bepaald gebied. De benodigde voorkennis is minimaal de basistraining van het betreffende onderwerp. Deze zijn tegen een vaste prijs een jaar lang te volgen, natuurlijk weer inclusief het downloaden van trainingsmateriaal en optioneel, een cursusboek.

Dan is er nog het "All You Can Learn"-abonnement. Volledige toegang tot alle e-learnings en het bijbehorend cursusmateriaal voor een heel jaar. Het abonnement geeft korting op cursusboeken en de mogelijkheid persoonlijk contact te hebben met de docent. Is iets niet duidelijk, of heeft u een specifieke vraag, wij zijn er om uw vraag als maatwerk te beantwoorden.

Naast onze basistrainingen Windows en Office 365, leert u bij DigiSprint.nl ook het werken met artificial intelligence, of... kunstmatige intelligentie. Gewoon vanaf het allereerste begin! We nemen u bij de hand in de nieuwe wereld. Praten met taalmodellen, de nieuwe manier van informatie verzamelen, maar ook het maken van uw eigen afbeeldingen met uw tekst als invoer.

En we zijn pas net begonnen... Muziek maken met uw tekst invoer, of zelfs video's. DigiSprint.nl blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpt u daarmee Digitaal Fit te blijven!

Alvast even kijken hoe dat allemaal werkt? Download hieronder uw gratis e-book Office 365.

E-book MS Office 365 Basis (PDF)

DigiSprint.nl is onderdeel van BAARS Media en gevestigd in Tilburg.

bottom of page